(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar rivojlanishi va ularda bo’ladigan o’zgarishlar haqida, maktabgacha ta’lim muassasasida bolalarga ta’lim tarbiya berish jarayonlarida olib boriladigan ishlar va darslar davomida zamonaviy metodlardan foydalanish samaradorligi haqida so’z yuritiladi.