(untitled) (Conference Zone, 2022)
Бугунги кунда ахборот технологиялари барча соҳаларга изчил тарзда кириб бормоқда ва шу соҳани жадал ривожланишига асос солмоқда. Эндиликда бирорта соҳани ахборот коммуникация технологияларисиз тасаввур этиш қийин. Худди шундай, биринчи навбатда, ахборот коммуникация технологиялари таълим жараёнининг сифатини, келажак мутахассисларининг назарий ва амалий салоҳиятини, компетентлилигини оширишни таъминловчи инструментал, замонавий ўқитиш технологиясининг асоси, амал дастури бўлиб хизмат қилмоқда.