(untitled) (Conference Zone, 2022)
Maqolada O’zbekiston Respublikasining qo’shni davlatlari va jahonning yetakchi davlatlari bilan siyosiy va iqtisodiy munosabatlari, ular bilan aloqalarni yanada mustahkamlash, o’zaro ishonch, tinchlik siyosatini ilgari surish haqida so’z yuritilgan.