(untitled) (Conference Zone, 2022)
Bugungi fan-texnika taraqqiyoti jamiyatdagi o‘zgarishlarning jadallashiga, jamiyat hayotiga yangiliklarning kirib kelishiga sabab bo‘lmoqda. Ayniqsa ta‘lim sohasining jamiyat hayotiga ta‘siri, uning o‘zgarishi va rivojlanishida asosiy ahamiyati sezilmoqda. Tezkor o‘zgarishlar va texnologiyalarning kirib kelishi, texnik va texnologik taraqqiyotni kuzatish, ularni uzluksiz ta‘limda joriy etishni talab etadi.