(untitled) (Conference Zone, 2022)
мақолада ўсмирлик даври унга хос хусусиятлари стрессга барқарорлиги ўсмирлик даври психологик хусусиятларнинг алохида намоён бўлиши шароити бўлиб, унда фавфқулоддаги таьсирлар натижасида айрим ўзгаришлар юз бериши баён етилган.