(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada ingliz tili darslarida qo’llaniladigan interfaol usullar, o`quvchilarning lug`at boyligini oshirishda qo`llaniladigan metodlar haqida so`z borgan. Ingliz tili darslarida o`quvchilarni mustaqil fikrlashga o‟rgatish oldimizda turgan muhim vazifadir. Biz bilamizki, hozirgi ta’lim jarayonida o‟quvchi subyekt bo‟lishi lozim. Darslarga qo’yilgan eng muhim talablardan biri o‟quvchini mustaqil fikrlashga orgatishdir.