(untitled) (Conference Zone, 2022)
Bugungi kunda mamlakatimiz xalq xo’jaligining turli sohalari, jumladan, tuproqshunoslik sohasi rivojini yangi innovatsion yo’nalishlar, amaliy mashg’ulotlarsiz tasavvur qilib bo’lmaydi.