(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ушбу мақола иссиқ иқлим шароитида меҳмонхоналар архитектура муҳитини шакллантириш тамойиллари шаҳарсозлик, иқлимий ва ижтимоий-иқтисодий шароитлари учун инновацион фаолиятнинг нафақат меҳмонхоналар архитектурасига, балки умуман архитектурага ҳам таъсирини аниқ талқин қилиш пайдо бўладиган ташкилий-технологик вазиятлар ва уларни эътиборга олган ҳолда таклиф қилинадиган ечимларни танлашга қаратилган