(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqola Eshitishida nuqsoni bo’lgan bolalarni umumta’lim maktablagiga integratsiya qilishda inklyuziv ta’limning ahamiyati, yurtimizda inklyuziv ta’limning joriy etilishiga bag’ishlangan