(untitled) (Conference Zone, 2022)
Мазкур мақолада туризмга қаратилаётган эътибор кучайгани, ҳозирги кунда Ўзбекистон Республикасида фаолият кўрсатаётган туристик хизматлар, айниқса, меҳмонхоналар фаолияти ҳақида фикр юритилади.