(untitled) (Conference Zone, 2022)
Мазкур мақолада фермер хўжаликларининг барқарор ривожланишини таъминлашда инновациялардан фойдаланиш ҳамда инновацион ривожлантиришнинг йўл хариталарини ишлаб чиқиш баён қилинган.