(untitled) (Conference Zone, 2022)
Bugungi kun talabiga mos malakali kadrlarni tarbiyalashda o’qituvchi shaxsiga yuqori o’rinda mas’uliyat yuklatilgan. O’qituvchi shaxsida kreativlik, izlanuvchanlik , yaratuvchanlik malakalarining mavjud bo’lishi raqobatbardosh kadrlar yetishib chiqishida muhim ahamiyatga ega