(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu ishda solitonlar va uning harakati bo`yicha qisqacha fikr yuritiladi. Hususan bu tushunchaning paydo bo`lishi tarixi va matematik jihatdan asoslanguncha bo`lgan davr qisqacha bayon etiladi