(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu tezisda dispersiya va dissipatsiyali muhitlarda chiziqsiz to`lqinlar tarqalishi jarayonining fizik tabiati qaralgan. Chiziqsiz to`lqinlar nazariyasida dispersiya va diddipatsiya tushunchalari keng qo`llaniladi.