Globallashuv Sharoitida Musiqa Xalq Diplomatiyasining Etakchi Vositasi (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqola- xalqlar bilan o’zaro ijtimoiy-siyosiy, iqtisodiy, madaniy va turli yo’nalishlarda diplomatik aloqalarni o’rnatishda musiqa va unung ahamiyati hususida bo’lib, O’zbekistonda xalq diplomatiyasining musiqa san’ati orqali amalga oshirilayotlar yangi islohotlari haqida so’z boradi.