Geologiyaning Dolzarb Masalalari, Foudali Qazilmalarni Prognozlash, Qazib Olish Va Qayta Ishlash Texnologiyasining Innovatsionusullari (Conference Zone, 2022)
Tezisda kon rudalari moddiy tarkibi tavsifi, , ma’dan tanalarining komponentlari sifati va miqdori , paragenetik mineral assotsatsiyalari shuningdek, mineral bo’yicha ba’zi fikrlar ruda hosil bo’lish jarayonining genetik rekonstruksiyslarini jamlangan