Imkoniyati Cheklangan O’quvchilqrni O’qitishda Ingliz Tili Va O'zbek Tili Faning Dolzarbligi (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan о‘quvchilarini ona tili va adabiyot fani hamda ingliz tili faning o’qitish dolzarbligi haqida fikryuritilgan.