Ижтимоий Муаммолар Митинг, Йиғилиш Ва Намойишларни Келитириб Чиқарувчи Омил Сифатида (Conference Zone, 2022)
Ушбу мақолада ижтимоий муаммолар митинг, йиғилиш ва намойишларни келтириб чиқарувчи омиллардан бири эканлиги тўғрисида фикр юритилган. Бундан ташқари, “ижтимоий муаммо” тушунчасига муаллифлик таърифи ишлаб чиқилиб, қонунчиликка киритиш масалалари тўғрисида сўз юритилган. Шунингдек, жамоат хавфсизлигини таъминлашда ижтимоий муаммоларни бартараф этиш масаласининг долзарблиги илмий-амалий ва ҳуқуқий жиҳатдан асослантирилган.