MAVZU :ILK YOSHDAGI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISHDA TA'LIMIY OʻYIN VA MASHGʻULOTLAR VA ULARGA QOʻYILADIGAN TALABLAR (Conference Zone, 2022)
Ta'limiy oʻyin va mashgʻulotlarning bolalar hayotida qanday oʻrin tutishi va ularning tarbiya usullariga koʻrsatadigan taʼsiri. Mashgʻulotlarning nutq oʻstirishdan ahamiyati haqida bayon etiladi.