O'ZBEK MUMTOZ VA BADIIY ADABIYOTI TARIXI (Conference Zone, 2022)
Badiiy adabiyot har bir xalqning madaniy va ma’naviy merosi hisoblanadi. O’zbek badiiy adabiyotini o’rganish jarayoni albatta, bevosita adabiyotning kelib chiqish va rivojlanish tarixiga borib taqaladi. Shu boisdan ushbu maqolada muallif o’zbek adabiyotining davriy tarixi va bugungi kundagi badiiy hamda zamonaviy adabiyot namunalari haqida batafsil ma’lumot beradi.