O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA ONA VA BOLA MUHOFAZASI (Conference Zone, 2022)
Ushbu tezisda O’zbekiston Respublikasida onalar va bolalarning muhofazasi, ularning muhoffazasi uchun olib borilayotgan qator chora-tadbirlar haqida so’z yuritildi.