VICIA FABA O‘SIMLIGINING TABIIY HOLDA UNIB CHIQISH DINAMIKASI (Conference Zone, 2022)
Hozirgi kunda butun dunyoda dukkakli o‘simliklarga bo‘lgan talabning kundan-kunga ortib borayotganligi sababli dukkakli o‘simliklardan Vicia faba o‘simligini laboratoriya va ochiq maydonlarda urug‘ unuvchanligini aniqlash hamda foydali xususiyatlarini o‘rganishni talab etadi.