MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJODIY FAOLIYATINI SHAKLLANTIRISHDA “STEAM” ZAMONAVIY YONDOSHUVI (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalar tadqiqotlarida rivojlanish markazlarini zamonaviy yondoshuv asosida tashkil etish masalalalari yoritilgan.