РАНГЛАРДАН ГЎЗАЛЛИК ЯРАТУВЧИ МУСАВВИР (Conference Zone, 2022)
Бугунги кунимизнинг таниқли рассоми ва юксак илмий салоҳиятли олими, замонавий ўзбек рангтасвир санъатининг улкан намояндаси Рустам Худойберганов бўлиб, унинг ижодий фаолияти тўғрисида фикр юритиш , ёш авлод маънавияти , нафосат тарбияси соҳасида муҳим аҳамиятига эга.