Хоразм Маъмун академияси кичик илмий ходими, Ўзбекистон Бадиий академияси ижодкорлар уюшмаси аъзоси (Conference Zone, 2022)
Мазкур мақолада Алишер Навоий ва Носуриддин Рабғузий асарларида келтирилган Қуръон оятлари иқтибос санъати нуқтаи назаридан таҳлил қилинган.