БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КРЕАТИВ КОМПОНЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ЖАРАЁНЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ДИДАКТИК ИМКОНИЯТЛАРИ (Conference Zone, 2022)
Таълимни ташкил этиш мазмунининг ижтимоий моҳиятини ва педагогикага мансублигини ҳисобга олиб, уни бўлажак бўлажак жисмоний тарбия ўқитувчиси фаолиятига самарали татбиқ этиш мумкин.