ФАНЛАРНИ ЎРГАНИШДА MSEXCEL ИМКОНИЯТЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ (Conference Zone, 2022)
Ушбу мақолада MSExcel дастури имкониятлари ва унинг ёрдамида турли фанларга оид моделларни яратиш, жумладан кимё фанига оид моделларни яратиш имкониятлари кўриб чиилган. Материалдан кимё ва информатика фани ўқитувчилари фанлароро боғланишларни тушунтиришда фойдаланишлари мумкин.