АХБОРОТ ХУРУЖИНИНГ ЁШЛАР ОНГИГА ТАЪСИРИ (Conference Zone, 2022)
Ахборот давлат ва жамият ривожланишининг муҳим омилидир. Жамият ахборотсиз яшай олмайди. Дунё ягона ахборот маконига айланган бир паллада ундан “ҳоли” бўлиш ҳам мумкин эмас. Мамлакатимизда ҳам жамиятни ахборотлаштириш қонун билан белгилаб қўйилган.