САЙИД АҲМАДНИНГ “ТАШШУҚНОМА” АСАРИ ҲАҚИДА (Conference Zone, 2022)
мазкур мақолада Сайид Аҳмаднинг “Таашшуқнома” асарида вазн ва мавзу мутаносиблиги, унда истифода этилган номаларнинг вазн хусусиятлари таҳлил қилинган. Ўрни билан адабиётшуносликдаги мавжуд фикрларга муносабат билдирилди.