KOXLEAR IMPLANTLI BOLALARDA REABILITATSIYANING ILK BOSQICHLARIDA KORREKSION PEDAGOGIK ISHLAR (Conference Zone, 2022)
Koxlear implantli bolalarda reablitatsiyaning ilk bosqichlarida korreksion pedagogik ishlari haqida yoritilgan. Xususan koxlear operatsiya jarayoni va bosqichlari haqida va uni korreksiyalash masalalari ochib berilgan.