OG‘IR NUTQIY NUQSONLI BOLALARGA SAVOD OʻRGATISHNING ILMIY - NAZARIY ASOSLARI (Conference Zone, 2022)
Ushbu og‘ir nutqiy nuqsonli bolalarga savod oʻrgatishning ilmiy - nazariy asoslari hamda savodga o’rgatish jarayonlarini samarali tashkil etish masalalari yoritilgan. Xususan, bunday bolalarni savod o’rganishga tayyorlash masalalari hamda og‘ir nutqiy nuqsonli bolalarga maxsus logopedik yordamni o’ta muhimligi borasida fikr yuritilgan.