TAYANCH – HARAKATI A’ZOLARI FALAJLANGAN BOLALAR LUG’ATINI RIVOJLANTIRISH YO’LLARI (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada tayanch – harakati a’zolari falajlangan bolalar lug’atini rivojlantirish yo’llari, lug’at boyligini rivojlantirish jarayoni va lug’atni shakllantirish bo’yicha olib boriladigan ishlarning bosqichlari batafsil yoritilgan