“ОИЛА, МАҲАЛЛА ВА ТАЪЛИМ МУАССАСАСИ” ИЖТИМОИЙ ҲАМКОРЛИГИДА ЁШЛАРНИ ОИЛАГА ТАЙЁРЛАШДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ ЎРНИ (Conference Zone, 2022)
Мақолада Янги Ўзбекистонда ёшларни тарбиялашда оила, маҳалла ва таълим муассасалари ижтимоий ҳамкорлигини такомиллаштириш йўллари ва тавсиялари берилган. Ижтимоий ҳамкорликни такомиллаштиришда, ёшларни оилага тайёрлашда инновацион технологиялардан фойдаланиш ёритиб берилган.