ALALIYA NUTQ KAMCHILIGIDA KORREKSION TA’SIR ETISH TIZIMI (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada alaliya nutq kamchiligining ta’rifi va tasnifi, uning turlari va kelib chiqish sabablari, olib boriladigan logopedik ishlar haqidagi ilmiy manbalar orqali tadqiq qilingan ma’lumotlar yoritilgan.