NUTQ KAMCHILIKLARIGA EGA MURAKKAB NUQSONLI BOLALAR KORREKSION –PEDAGOGIK TA’LIM TIZIMIDA LOGOPEDIK ISH (Conference Zone, 2022)
Murakkab nuqsonli bolalarning nutq xususiyatlati, nutq kamchiliklariga ega murakkab nuqsonli bolalar korreksion –pedagogik ta’lim tizimida logopedik ish yoritilgan