ESHITISHIDA NUQSONI BО‘LGAN О‘QUVCHILAR BILAN OLIB BORILADIGAN KORREKSION ISH VA BUNDA OTA-ONALAR ROLI (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bо‘lgan о‘quvchilar bilan olib boriladigan korreksion ish va bunda ota-onalar roli va mavzuning ilmiy-nazariy asoslari yoritilgan.