MAKTABGACHA YOSHDAGI KAR BOLALAR NUTQIY KOMMUNIKATSIYASINI RIVOJLANTIRISH KORREKSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada maxsus ta’limning eng dolzarb vazifalaridan biri bo’lgan maktabgacha yoshdagi kar bolalar nutqiy kommunikatsiyasini rivojlantirish korreksion pedagogik texnologiyalari va eshitish idrokini rivoojlantirish yo’llari ochib berilgan.