NUTQIDA KAMCHILIGI BOR BOLALAR XOTIRASINI O’YIN ASOSIDA RIVOJLANTIRISH PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK MUAMMO SIFATIDA (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada nutq kamchiliklari, ularni namoyon bo’lishini o’rganish, bartaraf etish hozirgi zamon logopediya fanining dolzarb muammolaridan biri ekanligi hamda nutqiy nuqsonli bolalar xotirasini rivojlantirish uchun mashg’ulotlar jarayonlaridagi o’yinlarni to’g’ri tashkil etish borasidagi ilmiy izlanishlar tahlili yoritilgan.