MAKTABGACHA YOSHDAGI RINOLALIK BOLALAR NUTQIDAGI NUQSONLARNI BARTARAF ETISHDA LOGOPEDIK TA’SIR O’TKAZISH METODLARI (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqola orqali maktabgacha yoshdagi rinolalik bolalar nutqidagi nuqsonlarni bartaraf etishda logopedik ta’sir o’tkazish metodlari haqidagi bilimlarga ega bo’lish mumkin