KOXLEAR IMPLANTATSIYADAN SO’NG OG`ZAKI VA YOZMA NUTQNI EGALLASHIDAGI MUAMMOLAR (Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada koxlear implantatsiyadan so’ng og`zaki va yozma nutqni egallashidagi muammolar va eshitishida nuqsoni bo`lgan bolalarni koxlear implant operatsiyasidan keyin tez, oson va ravon gapirishlari uchun yangi usullar haqida so`z yuritiladi.