YO‘LOVCHI AVTOMOBIL TRANSPORTI VOSITALARI (Conference Zone, 2022)
Shahar transportining eng ko‘p tarqalgan turlariga tramvay, avtobus, trolleybus, yengil taksi avtomobili va metropoliten kiradi [1-4].