MAKTABGACHA YOSHDAGI ZAIF ESHITUVCHI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISHNING SAMARALI YO’LLARI (Conference Zone, 2022)
ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi zaif eshituvchi bolalarni nutqida uchraydigan nuqsonlar va ularni korreksiyalash usullari hamda zaif eshituvchi bolalar nutqini rivojlantirish borasida ilmiy-tadqiqot olib brogan olimlar hususida so’z yuritiladi.