O’ZBEKISTONDA TRANZIT TASHISHLAR (Conference Zone, 2022)
O’zbekistonning avtotransport salohiyatini amalga oshirish va raqobatbardosh firmalarni rivojlantirish alohida masala va u bir nechta sabablarga ega bo'lib, ularni alohida hal qilish mumkin emas.