FARZAND TARBIYASIDA ONA TILING TUTGAN O‘RNI (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada o‘zbeklarning eng qimmatli boyligi bo‘lmish o‘zbek tiling xozirgi vaqtda farzand tarbiyasida tutgan o‘rni misollar bilan keltirilgan.