INKLYUZIV TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA OILA VA MAKTAB HAMKORLIGINI KUCHAYTIRISH IJTIMOIY-PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada rivojlanishida nuqsoni bo‘lgan o‘quvchilarning o‘z-o‘ziga xizmat qilishga o‘rgatish, bu borada muayyan bilim va ko‘nikmalarni hosil qilish, bolaning mavjud aqliy, ruxiy, nutqiy va eshitish idroqini rivojlantirish, faoliyat ko‘rsata olish imkoniyatlarini o‘stirish haqida so’z boradi.