JISMONIY TARBIYA VA SPORT BO’YICHA BO’LAJAK MUTAHASISLARNING IJODIY FAOLIYATI TAJRIBASINI SHAKLLANTIRISH (Conference Zone, 2022)
Hozirgi kunda, Jismoniy madaniyat, jismoniy tarbiya, sport va xalq milliy o'yinlari umum maqsadga qaratilgan eng muhim pedagogik jarayondir. Shu sababdan bu jarayonlar ijtimoiy-iqtisodiy, ma'naviy-ma'rifiy hayot bilan chambarchas bog’lanib ketgan. Bu borada malakali kadrlar tayyorlash esa muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqola, jismoniy tarbiya va sport bo’yicha bo’lajak mutahasislarning ijodiy faoliyati tajribasini shakllantirishni yoritib beradi.