TAHLIKADAGI AXBOROT (Conference Zone, 2022)
Maqolada O’zbekistonning raqamli dunyodagi o’rni, uning bu olamdagi ma’lumotlarining xavfsizlilik darajasi, ularni ximoya qilishning zaifligi va uning bir yechimi, yoshlarni axborot bilimlarini oshirish to’g’risida fikr yurutilgan.