NUTQ KAMCHILIGIGA EGA BO'LGAN BOLALAR BILAN LOGOPEDIK MASHG'ULOTLARNI TASHKIL ETISHDA MILLIY ERTAKLARNING AHAMIYATI (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada nutq kamchiligiga ega bo'lgan bolalar bilan logopedik mashg'ulotlarni tashkil etishda milliy ertaklarning ahamiyati, xalq og’zaki ijodini bola tarbiyasidagi va so’zlashuv nutqidagi roli haqida bayon etilgan