METHODS OF WORKING IN THE FIELD OF FINE ARTS AND COMPOSITION AND UNDERSTANDING CREATIVITY (Conference Zone, 2022)
Bu maqolada kompazitsiya yaratuvchanglik tuyģularini ranglarga kochirish ilmiy va nazariy jihatdan qabul qilish malumotlariga ega bolasiz.