INCREASING THE PROFITABILITY OF BANK ASSETS TO ENSURE THE FINANCIAL STABILITY OF COMMERCIAL BANKS (Conference Zone, 2022)
Tijorat banklari moliyaviy barqarorligini ta’minlashning birlamchi zaruriy shartlaridan biri bu - bank aktivlarining barqaror daromadlilik darajasiga erishishi hisoblanadi. Maqolada tijorat banklari aktivlarining daromadliligini oshirish samaradorligi yoritilgan